top of page

wij gaan op boeken jacht!Toen ik deze blog begon was het idee om alleen te schrijven over de veldkeuken. Maar ik doe nog veel meer andere toffe projecten op dit moment.


Elke woensdag geef ik in samenwerking met Wasbeer en Pauw een 10 delige workshop/training aan grotendeels mannen die net hier in Nederland zijn aangekomen en nu wachten totdat ze mogen inburgeren en een woning krijgen toegewezen.


Helaas is de situatie zo dat er op dit moment geen woningen zijn en dat dus grote groepen bij elkaar wonen in gebouwen die daar niet voor bestemd zijn. Hierdoor zijn er vaak geen spullen zoals boeken! Ze willen allemaal heel graag Nederlands leren, spreken, schrijven en lezen. De vraag is dus als volgt.


Stuur of breng mij boeken die je wilt doneren!


Denk vooral aan kinderboeken of jeugdliteratuur. Probeer daarbij wel te kijken naar hoe oud de boeken zijn. Mijn vader wilde heel lief zijn Bob Evers collectie doneren maar 100 boeken waarbij ze Nederlands leren die ik niet eens snap is niet heel handig.


Wil je boeken sturen of komen brengen. stuur mij dan een appje of mail of bel!

martijn@topaas.online

0636177525


Ik wil volgende week de eerste boeken meenemen dus hoe sneller hoe beter!

Alvast bedankt!

Wil je meer weten over het project klik dan op onderstaande link of vraag het mij!
262 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page